Persoonlijk advies?

Wil jij onze specialistische en inhoudelijke kennis inzetten om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op om van jouw traject een succes te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

info@qolor.nl

Postadres

Keurenplein 41 Unit D6161

1089 CD

Amsterdam

 

Betrokken alsof het ons eigen bedrijf is

Paul

Wat onze partners zeggen

"Jeroen heeft RAI geholpen door in een uiterst lastige fase een nieuw brand-veiligheidsconcept op te stellen, dit voor het hele complex uit te werken en daarmee een nieuwe Gebruiksmelding te doen. Ook heeft Jeroen ervoor gezorgd dat de vergrote Hal 5 eind 2019 direct volledig gecertificeerd in gebruik kon worden genomen.
Door zijn kennis, visie en manier van werken heeft Jeroen vanuit zowel RAI als de toezichthouder (Omgevingsdienst) het vertrouwen gekregen om dit com-plexe dossier in goede banen te leiden. Hij heeft bijgedragen aan de goede contacten met de toezichthouder en het oplossen van alle lopende issues aangaande de brandveiligheid bij RAI Amsterdam."

Paul Riemens, CEO RAI Amsterdam

“Ik ken Paul als een effectieve projectmanager Cybersecurity die van doorpakken weet. Ik kan Paul van harte aanbevelen als manager van complexe projecten waar een combinatie van technische en menselijke vaardigheden vereist is.”

Eugène Geus Projectleider Trigion

“Ik ken Paul als een effectieve projectmanager Cybersecurity die van doorpakken weet. Ik kan Paul van harte aanbevelen als manager van complexe projecten waar een combinatie van technische en menselijke vaardigheden vereist is.”

Eugène Geus Projectleider Trigion

“De samenwerking met Qolor is heel fijn. We kunnen goed afspraken met ze maken en ze zijn heel schappelijk. De samenwerking in drie woorden? Prettig, ontzorgend en deskundig!”

Rob Bouwman, Projectmanager ProRail

"Hugo en Laurens zijn als safety managers betrokken geweest bij diverse projecten in de HSL-Zuid-omgeving. In de projecten heb ik ze leren kennen als flexibel en creatief en tegelijkertijd als sensitief en zorgvuldig, waarbij ik gevraagd en ongevraagd door ze ben geadviseerd. Ik heb dan ook erg prettig met ze samengewerkt!"

Chris Nunez Sosa, Interface manager HSL-Zuid, ProRail

“De Qolor project manager is iemand met een ‘hands on’ mentaliteit die in korte tijd een goed samenwerkend projectteam had staan. Hij heeft veel aandacht besteed aan de relatie tussen KPN en de leverancier. Ik ben er van overtuigd dat dit één van de succesfactoren is geweest.

KPN

“De mensen van Qolor zijn betrouwbaar, professioneel en ontzettend integer. Als je deze capaciteiten hebt, dan heb ik je graag in mijn team!”

Paul Kleyn, directeur Eigendom en Beheer Metro en Tram Gemeente Amsterdam

"De Qolor-consultant heeft een zeer goede mensenkennis. Hij draait zijn handen nergens voor om en kan iedere situatie goed inschatten. Hij kan grote projecten zeer goed leiden en overziet een situatie heel snel en handelt dan ook snel. Bij Bureau Veritas heeft hij zeer goed werk geleverd in het Lean programma."

Bureau Veritas

"Binnen onze bank zijn we vorig jaar met de implementatie van lean gestart. Door de hulp van de Qolor Lean black belt zijn we erin geslaagd de vertaalslag van de theorie naar de praktijk te maken. De Qolor Lean black belt weet je telkens met een paar 'simpele' vragen een stap verder te brengen. Hij is het levende voorbeeld van de lerende organisatie. Hij helpt je en coacht op een heel prettige en rustige wijze."

Rabobank

Onze klanten

Wij voelen ons sterk betrokken bij de klant, de opdracht en de medewerkers. Wij gaan met met dezelfde energie, integriteit en zorgvuldigheid te werk als we voor ons eigen bedrijf zouden doen. Met deze klanten hebben we samengewerkt.