Cybersecurity

Ik ben veilig. Toch..?

We vertrouwen steeds meer op de vele systemen en apparaten binnen een bedrijf. Waarschijnlijk zijn deze systemen binnen jouw organisatie wel beveiligd.

Maar toch ben je er dan nog niet. De harde realiteit is dat zwakke plekken van netwerken, systemen en procedures worden uitgebuit. En als systemen niet meer werken, blijven bedrijven dicht.

De meeste cyberincidenten worden veroorzaakt door mensen, meestal uit onwetendheid of nonchalance. Weet iedereen in jouw bedrijf hoe ze de schade zo klein mogelijk houden en snel weer aan het werk kunnen?

 

Hoe kunnen wij ondersteunen?

Wil jij onze specialistische en inhoudelijke kennis inzetten om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op om van jouw traject een succes te maken.

Wij geven je vertrouwen

Cybersecurity is dus verrassend vaak mensenwerk. Bij Qolor zien we dikwijls dat het technisch wel goed zit. Maar ook dat veel organisaties nog te weinig aandacht besteden aan bewustzijn, beleid en de processen.

Qolor Cybersecurity helpt je het juiste beveiligingsniveau te vinden. Met een praktische, stapsgewijze aanpak om de cyberveiligheid – daar waar nodig- binnen je bedrijf te beheersen. Zo kan jouw organisatie of bedrijf blijven doen waar ze goed in is.  In het volle vertrouwen dat netwerken, systemen, apparaten en informatie veilig en van jou zijn.

4

Onze experts in cybersecurity

Wij zijn Qolor. Een brede verzameling vakmensen met ieder zijn eigen specialisme en achtergond. Onze expertises zetten we in waar ze de meeste waarde hebben.

5

Wat onze partners zeggen

“Hugo en Laurens zijn als safety managers betrokken geweest bij diverse projecten in de HSL-Zuid-omgeving. In de projecten heb ik ze leren kennen als flexibel en creatief en tegelijkertijd als sensitief en zorgvuldig, waarbij ik gevraagd en ongevraagd door ze ben geadviseerd. Ik heb dan ook erg prettig met ze samengewerkt!”

Chris Nunez Sosa, Interface manager HSL-Zuid, ProRail

“De samenwerking met Qolor is heel fijn. We kunnen goed afspraken met ze maken en ze zijn heel schappelijk. De samenwerking in drie woorden? Prettig, ontzorgend en deskundig!”

Rob Bouwman, Projectmanager ProRail

“De Qolor project manager is iemand met een ‘hands on’ mentaliteit die in korte tijd een goed samenwerkend projectteam had staan. Hij heeft veel aandacht besteed aan de relatie tussen KPN en de leverancier. Ik ben er van overtuigd dat dit één van de succesfactoren is geweest.

KPN

“De mensen van Qolor zijn betrouwbaar, professioneel en ontzettend integer. Als je deze capaciteiten hebt, dan heb ik je graag in mijn team!”

Paul Kleyn, directeur Eigendom en Beheer Metro en Tram Gemeente Amsterdam

“De Qolor-consultant heeft een zeer goede mensenkennis. Hij draait zijn handen nergens voor om en kan iedere situatie goed inschatten. Hij kan grote projecten zeer goed leiden en overziet een situatie heel snel en handelt dan ook snel. Bij Bureau Veritas heeft hij zeer goed werk geleverd in het Lean programma.”

Bureau Veritas

Binnen onze bank zijn we vorig jaar met de implementatie van lean gestart. Door de hulp van de Qolor Lean black belt zijn we erin geslaagd de vertaalslag van de theorie naar de praktijk te maken. De Qolor Lean black belt weet je telkens met een paar ‘simpele’ vragen een stap verder te brengen. Hij is het levende voorbeeld van de lerende organisatie. Hij helpt je en coacht op een heel prettige en rustige wijze.

Rabobank

Onze klanten

Wij voelen ons sterk betrokken bij de klant, de opdracht en de medewerkers. Wij gaan met met dezelfde energie, integriteit en zorgvuldigheid te werk als we voor ons eigen bedrijf zouden doen. Met deze klanten hebben we samengewerkt.

Persoonlijk advies?

Wil jij onze specialistische en inhoudelijke kennis inzetten om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op om van jouw traject een succes te maken.

Koen