Performance Management


Bij Qolor draait Performance management om het toevoegen van waarde aan uw bedrijf. De klant staat centraal en krijgt maximale waarde geleverd tegen minimale inspanning. Essentieel bij deze aanpak is de betrokkenheid van de medewerkers. Bij Qolor geven we advies en implementeren we. Dat doen we om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Alsof het ons eigen bedrijf is.


Image

We handelen onafhankelijk en integer en met de bedoeling om uw organisatie, uw mensen en onszelf te blijven ontwikkelen. We zoeken altijd de optimale aanpak voor uw organisatie. Door de ‘harde’(methodes en tools) en de ‘zachte’ kant (mensen en cultuur) te combineren, behalen we goede resultaten en zorgen we ook dat de aanpak en de resultaten goed in uw organisatie geborgd worden. Lean is één van de methoden die goed past in deze aanpak. Bij Qolor werken we met ervaren Black Belts die u ondersteunen in de rol van projectleider / implementatiebegeleider, coach en/of trainer.Projectmanagement


Performance management raakt de organisatie en cultuur. Met onze aanpak weet u zeker dat de doelen die u stelt voor de implementatie ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Wij werken met u aan de invoering en zijn pas tevreden als u zelf in staat bent de aanpak te onderhouden en verder uit
te bouwen. U kunt rekenen op de ondersteuning die past bij uw organisatie en uw branche.


Consultancy


Bij Qolor adviseren en implementeren we, alsof het ons eigen bedrijf is. We handelen onafhankelijk en integer en met de bedoeling om uw organisatie, uw mensen en onszelf te blijven ontwikkelen. We zoeken altijd de optimale aanpak voor uw organisatie. Door de ‘harde’(methodes en tools) en de ‘zachte’ kant (mensen en cultuur) te combineren, behalen we goede resultaten en zorgen we ook dat de aanpak en de resultaten goed in uw organisatie geborgd worden.


Coaching


Veranderen is mensenwerk. Performance management gaat om het veranderen van gedrag van medewerkers en managers. Onze Black Belts weten uit eigen ervaring wat het betekent om Performance manager te zijn. Afhankelijk van de  managementstijl en individuele behoeften begeleiden we managers en projectleiders in hun rol als Performance manager; de leidinggevende die medewerkers faciliteert in het bereiken van een efficiënte en kwaliteitsbewuste organisatie.

 • Lean Implementatie - Customer Services Organisatie
  Bureau Veritas
  Lean Implementatie - Customer Services Organisatie

  "De Qolor-consultant heeft een zeer goede mensenkennis. Hij draait zijn handen nergens voor om en kan iedere situatie goed inschatten. Hij kan grote projecten zeer goed leiden en overziet een situatie heel snel en handelt dan ook snel. Bij Bureau Veritas heeft hij zeer goed werk geleverd in het Lean programma."

 • Review project management aanpak
  OCLC
  Review project management aanpak

  Review project management aanpak

  “Qolor hielp ons snel en efficiënt inzicht te verkrijgen over de wijze waarop wij projecten doen. Met een op maat, creatief programma doorzagen zij snel onze organisatie en kwamen zij met praktische aanbevelingen, passend voor onze organisatie. Aanbevelingen waar we echt wat mee kunnen.“

  OCLC is een samenwerkingsverband van bibliotheken zonder winstoogmerk dat research doet, programma's ontwikkelt en services biedt die bibliotheken helpen om de kennis van de wereld te delen, evenals de achterliggende werkprocessen. De activiteiten en investeringen worden direct beïnvloed door de wensen en behoeften van onze leden. De leden bestaan uit allerlei soorten bibliotheken afkomstig uit 113 landen. Het OCLC-samenwerkingsverband vertegenwoordigt onder andere wetenschappelijke, openbare, academische en speciale bibliotheken, evenals groepen en consortia.

  De Nederlandse vestiging van OCLC heeft Qolor gevraagd OCLC een toets uit te voeren naar de status van hun Project Management organisatie. De Qolor consultants stelden een op maat gemaakt kort, eenvoudig en creatief traject voor waarbij interactie met de OCLC medewerkers intensief was. Door de brede ervaring, goed inzicht in de organisatie en duidelijke communicatie voerden de consultants het onderzoek snel en efficiënt uit. Qolor stelde een bondige rapportage op met praktische aanbevelingen voor de korte en lange termijn, die goed passen bij onze organisatie. De verbeterde werkwijze is snel en succesvol is ingevoerd met direct als direct gevolg een hogere klant tevredenheid.

 • Lean Implementatie
  Rabobank
  Lean Implementatie

  Binnen onze bank zijn we vorig jaar met de implementatie van lean gestart. Door de hulp van de Qolor Lean black belt zijn we erin geslaagd de vertaalslag van de theorie naar de praktijk te maken. De Qolor Lean black belt weet je telkens met een paar 'simpele' vragen een stap verder te brengen. Hij is het levende voorbeeld van de lerende organisatie. Hij helpt je en coacht op een heel prettige en rustige wijze.