Onze werkwijze

We doen wat nodig is

We behandelen ieder traject alsof het onze eigen organisatie betreft. In contact met alle betrokkenen en met respect voor hun individuele kwaliteiten.

We nemen de tijd om jou en jouw organisatie beter te leren kennen

Wij zijn oprecht nieuwsgierig. We zoeken samen uit wat je echt nodig hebt. Zo komen we tot oplossingen die voor jou werken. Wij zijn maatschappelijk betrokken en kijken altijd naar de bredere context.

We willen van jou weten wat we voor jou kunnen betekenen

Jij weet wat er speelt en hoe de hazen lopen. Wij betrekken alle belanghebbenden bij onze oplossingen en het begint bij jou. Als het voor ons beiden goed voelt, is het goed.

We bedenken voor jou een pragmatische oplossing

Leuk dat er theorieën zijn. Wij doorgronden wat er echt speelt en zorgen voor een praktische oplossing. Daar zijn wij best eigenwijs in en kijken verder dan het directe probleem. Als er meer nodig is, doen wij dat gewoon.

We zorgen dat de oplossing behapbaar en praktisch is

Wij willen dat jij verder kunt. Wij bedenken oplossingen die we samen invoeren en die het probleem echt uit de wereld helpen.

We gaan samen met jou aan de slag

Wij zijn tevreden als de oplossing werkt en is geaccepteerd. Praktisch advies en hulp bij de invoering, zo krijgen wij het samen voor elkaar. Wij hebben oog voor alle aspecten van de verandering, ook als die onzichtbaar zijn.

We zijn klaar zodra je het zelf kunt

Wij zijn pas klaar als onze opdracht is afgerond en jij zelf verder kunt. Het borgen van het resultaat en het overdragen van onze kennis is een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Zo kan de oplossing voor jouw organisatie succesvol zijn en blijven.

En daar gaan we verder in dan jij verwacht.

Persoonlijk advies?

Wil jij onze specialistische en inhoudelijke kennis inzetten om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op om van jouw traject een succes te maken.

Dorrith