Over ons

Samen voor resultaat

Wij zijn Qolor. Een bonte verzameling van vakmensen met ieder zijn eigen specialisme en achtergrond. Toch delen we veel met elkaar. Letterlijk, zodat we weten wat we aan elkaar hebben en onze expertises worden ingezet waar ze de meeste waarde hebben. Maar ook figuurlijk, omdat we geloven dat kennis, ervaring en analytisch vermogen de basis zijn van onze dienstverlening. Het stelt ons in staat om complexe situaties te begrijpen om deze vervolgens inzichtelijk te maken en te doen wat er nodig is om tot een oplossing te komen.

Betrokken alsof het ons eigen bedrijf is

Misschien nog wel belangrijker is onze gedeelde betrokkenheid bij de opdrachtgevers. We behandelen ieder traject alsof het onze eigen organisatie betreft. In contact met alle betrokkenen en met respect voor hun individuele kwaliteiten. Want wat wij waarderen in elkaar als collega’s, is wat we terugzien bij onze klanten: ieder heeft zijn eigen kracht, zijn eigen rol om te spelen. Zo biedt Qolor technische en menselijke oplossingen voor de meest complexe en uiteenlopende uitdagingen. Niet als externe adviseur, maar als interne partner.

Qolor over ons betrokken
4

Onze experts

Qolor is een hechte organisatie van gelijkwaardige mensen die zich net zozeer thuis voelen in hun eigen organisatie als die van de klant.

5

Onze werkwijze

Beter leren kennen

Wij zijn oprecht nieuwsgierig. Zo sluiten we aan op wat je echt nodig hebt en komen we tot voor jou werkende oplossingen.

Doorvragen

Jij weet wat er speelt. Wij betrekken alle belanghebbenden bij onze oplossingen en het begint bij jou.

Pragmatische oplossing

Wij doorgronden wat er echt speelt en zorgen voor een praktische oplossing. Daar zijn wij best eigenwijs in en kijken verder dan het directe probleem.

Behapbaar en praktisch

Wij willen dat jij verder kunt. Wij bedenken oplossingen die we samen invoeren en die het probleem echt uit de wereld helpen.

Samen aan de slag

Wij zijn tevreden als de oplossing werkt en is geaccepteerd. Praktisch advies en hulp bij de invoering, zo krijgen wij het samen voor elkaar.

Zodra je het zelf kan

Wij zijn pas klaar als jouw problemen zijn opgelost en je zelf weer verder kunt. Daar gaan wij verder in dan jij verwacht.

Persoonlijk advies?

Wil jij onze specialistische en inhoudelijke kennis inzetten om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op om van jouw traject een succes te maken.

Gerd-Jan