Over ons

Samen voor resultaat

Wij zijn Qolor. Een bonte verzameling van vakmensen met ieder zijn eigen specialisme en achtergrond. Toch delen we veel met elkaar. Letterlijk, zodat we weten wat we aan elkaar hebben en onze expertises worden ingezet waar ze de meeste waarde hebben. Maar ook figuurlijk, omdat we geloven dat kennis, ervaring en analytisch vermogen de basis zijn van onze dienstverlening. Het stelt ons in staat om complexe situaties te begrijpen om deze vervolgens inzichtelijk te maken en te doen wat er nodig is om tot een oplossing te komen.

Betrokken alsof het ons eigen bedrijf is

Misschien nog wel belangrijker is onze gedeelde betrokkenheid bij de opdrachtgevers. We behandelen ieder traject alsof het onze eigen organisatie betreft. In contact met alle betrokkenen en met respect voor hun individuele kwaliteiten. Want wat wij waarderen in elkaar als collega’s, is wat we terugzien bij onze klanten: ieder heeft zijn eigen kracht, zijn eigen rol om te spelen. Zo biedt Qolor technische en menselijke oplossingen voor de meest complexe en uiteenlopende uitdagingen. Niet als externe adviseur, maar als interne partner.

Qolor over ons betrokken
4

Onze experts

Qolor is een hechte organisatie van gelijkwaardige mensen die zich net zozeer thuis voelen in hun eigen organisatie als die van de klant.

5

Onze werkwijze

We leren je beter kennen

Het begint bij jou. Jij weet wat er speelt. Wij zijn oprecht nieuwsgierig. Wij komen samen met jou tot oplossingen die werken.

We vragen dóór

We kijken verder dan het directe probleem. Daar zijn wij best eigenwijs in. Problemen staan altijd in een context. Wij doorgronden wat je écht nodig hebt.

We leveren maatwerk

Omdat we je kennen, zien waar je tegenaan loopt. Onze antwoorden op jouw vragen zijn pragmatisch en passend. Oftewel, toegesneden op jouw bedrijf of organisatie.

We maken het je makkelijk

Wij willen dat jij verder kunt. We betrekken alle belanghebbenden bij onze oplossing. We voeren hem samen in. En helpen stap voor stap je probleem uit de wereld.

We zjn er vanaf begin tot einde

Wij zijn pas tevreden als de oplossing werkt en is geaccepteerd. We geven hulp en praktisch advies bij de invoering. Zo krijgen wij dat samen voor elkaar.

Wij zijn Qolor

Wij zijn pas klaar als jouw problemen zijn opgelost. En je zelf weer verder kunt. Daar gaan we verder in dan jij verwacht.

Persoonlijk advies?

Wil jij onze specialistische en inhoudelijke kennis inzetten om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op om van jouw traject een succes te maken.

Dorrith