Over Qolor


Image

Wij staan voor het ontwikkelen van het aanwezige potentieel, zowel bij uw medewerkers als bij de onze. Onze focus ligt op de mens, wij maken de zakelijke wereld menselijk. Echte betrokkenheid is wat ons onderscheidt, we zijn bij uw projecten net zo betrokken als we betrokken zijn bij de ontwikkeling van Qolor.

Ons succes - en dat van u - is het resultaat van motivatie, bezieling, overtuiging en persoonlijke drive. Die competenties hebben we in huis.
Qolor geeft kleur en kwaliteit aan uw organisatie. Qolor verrast en inspireert!


Onze kernwaardenResultaatgedreven en Betrokken


Onze samenwerking met klanten is resultaatgedreven, persoonlijk en gepassioneerd. Wij stellen u in staat uw ambities te realiseren. Samen steken we onze nek uit.


Professioneel en Persoonlijk


De managers van Qolor hebben uitgebreide ervaring, inhoudelijke expertise en een breed inzicht in organisaties. Wij herkennen de stijl van uw organisatie en gaan snel en doelgericht aan de slag


No-nonsense en de Mens centraal


Veel van onze projecten hebben impact op mens en organisatie. De Qolor manager heeft oog voor de menselijke kant. Onze menselijke benadering van projectmanagement maakt het zeker niet soft of vaag


Onafhankelijk en Dynamisch


Qolor is op geen enkele wijze van andere partijen afhankelijk. Hierdoor kijken wij altijd met een frisse blik naar uw business. Zo creƫren wij de gewenste dynamiek in uw organisatie.